Veszélyhelyzeti tájékoztatók

Híreink

Zöld Híd B.I.G.G Kft. tájékoztatója

Feltöltve:2021.05.06

TÁJÉKOZTATÓ

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a Csörögben üdülő ingatlannal rendelkező lakosok számára zsákátvételi lehetőséget személyes ügyfélszolgálatainkon biztosít Társaságunk.

Kollégáink a megszokott ügyfélfogadási renden felül az alábbi rendkívüli nyitvatartási időben várják a lakosságot.

  Bővebben...  Csörög Község Önkormányzatának tájékoztatója

Feltöltve:2021.04.29

Csörög Község Önkormányzata elismerésben, és jutalmazásban részesítette Maczó Tamás címzetes rendőr zászlóst a váci rendőrkapitányság nyomozóját Csörög település közbiztonságáért tett kiemelkedő munkájáért!
Az elismerést a képviselő testület nevében Szorcsik József  polgármester adta át a váci rendőrkapitányságon.
A kiemelkedő teljesítményt köszönjük egész Csörög nevében!Tájékoztatás az üdülőingatlanokat érintő hulladékszállításról

Feltöltve:2021.03.24

ÜDÜLŐINGATLANNAL RENDELKEZŐK FIGYELMÉBE!

Értesítjük kizárólag azon üdülőingatlannal rendelkező Ügyfeleinket, akik az idei üdülőszezonra járó emblémás zsákokat még nem vették át, a járványhelyzet okozta akadályoztatás miatt, bármely 120 literes űrtartalmú zsákban kihelyezhetik kommunális hulladékukat.

A közszolgáltatás jogosult igénybevételének időtartama alatt, hetente 1 db max. 120 liter űrtartalmú zsákban, annak tetejét gondosan összezárva, kizárólag kommunális hulladékot helyezhetnek ki.

Az esetleges kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük!

Duna-Tisza közi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.Tájékoztató a házhoz menő zöldhulladék gyűjtés gyakorlatáról

Feltöltve:2021.03.19

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy 2021. április 1-től az házhoz menő zöldhulladék gyűjtésének rendszere az alábbiak szerint módosul.

A hulladékszállítási közszolgálatást jogosan igénybe vevők, akik a szolgáltatásért az NHKV Zrt. részére díjat fizetnek, Társaságunk díjmentesen ingatlanonként 2 db a zöldhulladék gyűjtésére alkalmas, zöld színű, emblémás zsákot biztosít.

Első alkalommal a zsákokat 2021. 11. és 12. hetében (március 15-26. között) helyezzük el az ingatlanoknál.

Ezt követőn a mindenkori begyűjtéssel egyidejűleg térítésmentesen a járat max. 2 db zöld színű, lebomló, emblémás cserezsákot biztosít, azon ingatlanhasználóknak, akik helyeznek ki zöldhulladékot.

  Bővebben...  Hirdetmény a 2021/2022. tanévre történő általános iskolai beiratkozásról

Feltöltve:2021.03.18Csörög posta ideiglenes nyitva tartás változása

Feltöltve:2021.03.15

Csörög posta (2135 Csörög, Kisfaludy út 40.) 

A szolgáltatóhely nyitvatartása 2021. március 16-tól:

Hétfő: 08:00-12:00 12:30-15:30
Kedd: 08:00-12:00 12:30-15:30
Szerda: 08:00-12:00 12:30-15:30
Csütörtök: 08:00-12:00 12:30-15:30
Péntek: 08:00-12:00 12:30-13:30
Szombat: Zárva  
Vasárnap: Zárva  

A szolgáltatóhely adataiban egyéb változás nem történt.

 Koronavírus helyzetjelentés. dr Bonyhády Elemér háziorvos

Feltöltve:2021.03.08

A koronavírus fertőzés az eddigi életünket teljesen felforgatta. Valószínű, hogy a továbbiakban a korona vírussal „együtt kell élnünk”. Nem fog teljesen eltűnni, itt lesz közöttünk. El kell érnünk, hogy olyan szintre /sőt alacsonyabb szintre/ csökkenjen, mint más vírus.
Fel szeretném hívni a fiatalabb korosztály figyelmét arra, hogy nem csak az időseket érinti a koronavírus fertőzés súlyos formája. Őket is, csak kisebb százalékban. Mit lehet mégis ellene tenni?
Mindenki oltassa be magát!
Nincs más esély arra, hogy visszatérhessünk a korábbi normális életünkhöz. Már az első oltás is csökkenti a fertőzés átadásának esélyét. /Természetesen a második oltással lesz teljes a védettség./ Ami talán még lényegesebb – csökkenti annak lehetőségét, hogy súlyos forma alakuljon ki, vagy hogy végzetes legyen.
Többfajta oltóanyag létezik. Melyik a legjobb?
Meggyőződésem, hogy mindegyik jó. Az a legjobb oltás, amelyiket már megkaptunk. Kérek mindenkit, hogy saját és a közösség érdekeit is figyelembe véve – OLTASSA BE MAGÁT.
Csörögben az orvosi rendelőben is oltunk. Összeszámoltam – 102 oltást adtunk be eddig. Ezen kívül oltópontra /Vácra/ is küldhettünk pácienst. Eddig 53-an kapták meg így a vakcinát. Természetesen folytatjuk az oltások szervezését – ahogy az oltóanyagot megkapjuk.
Sokan hívnak azzal, hogy mikor kerül sorra?
Kapunk egy oltólistát és ez alapján kell értesítenünk az oltandókat. Csak a regisztráltakat olthatjuk!
Kérek mindenkit, hogy regisztráljon - ha eddig még nem tette meg. Javaslom, hogy az is regisztráltassa magát, aki még gondolkodik az oltáson. Ha regisztráltatja magát – az még nem jelenti azt, hogy kötelező lenne beoltatni magát, viszont a lehetőségét megadja magának. Hiszek abban, hogy látva a fertőzés miatt kialakult helyzetet - aki még gondolkodik, az is be fogja magát oltatni. Hiszem, hogy megérti – ez a „szabad életünk” esélye!
OLTAKOZZANAK !
dr Bonyhády Elemér háziorvos
CsörögTájékoztatás gépjárműadó fizetés módjáról

Feltöltve:2021.02.26

Tájékoztatás gépjárműadó fizetés módjáról

Az egyes adótörvények módosításáról szóló 2020. évi CXVIII. törvényben elfogadott – a gépjárműadóztatást érintő – módosítás szerint a gépjárműadóval kapcsolatos adóhatósági feladatokat 2021. január 1. napjától az állami adó- és vámhatóság (Nemzeti Adó- és Vámhivatal, NAV) látja el.

A gépjármű üzembentartójának, ennek hiányában tulajdonosának a 2021. évi gépjárműadóra vonatkozóan jelenleg nincs teendője, a NAV határozatot küld a fizetendő adóról, az aktuális fizetési határidőkről és az új gépjárműadó-bevételi számláról.

  Bővebben...  A Magyar Máltai Szeretetszolgálat álláshirdetése Csörögbe

Feltöltve:2021.02.05

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat VEKOP programjába keres Csörögre Esetmenedzser munkatársat. A program célja a hátrányos helyzetű emberek életlehetőségeinek javítása; Elérhetővé tenni számukra a foglalkoztatást, társadalmi integrációt, közösségfejlesztést, oktatást, iskolai felzárkózást, családsegítést, gyermekjóléti szolgáltatást, életvezetési tanácsadást, egyéni fejlesztést és szociális munkát biztosító programokat. 

 

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Magyarország egyik legnagyobb karitatív szervezete, amely évente több százezer embernek nyújt segítséget. Programjaink súlyos társadalmi kérdésekre keresnek gyakorlatias válaszokat, küldetésének része a társadalom megszólítása, az emberek bevonása a segítő programokba.
További részletek és jelentkezés az alábbi linken:
https://karrier.maltai.hu/jobs/EsetmenedzserTovábbi Híreink...

 

A Váci Család –és Gyermekjóléti Központ szakmai munkájának bemutatása - statisztikai adatszolgáltatás


Az Egyenlő Bánásmód Hatóság tájékoztatása

Forduljon az ügyfélszolgálatához, ha neme, faji hovatartozása, bőrszíne, nemzetisége, nemzetiséghez való tartozása, fogyatékossága, életkora, egészségi állapota, vallási- vagy világnézeti meggyőződése, politikai vagy más véleménye, anyanyelve, családi állapota, anyasága vagy apasága, szexuális irányultsága, nemi identitása, vagyoni helyzete vagy egyéb tulajdonsága miatt  hátrányos megkülönböztetés éri!
Az Egyenlő Bánásmód Hatóság feladata a hátrányos megkülönböztetéssel okozott jogsértések kivizsgálása és megszüntetése.
Keresse fel Dr. Szatmári Éva Pest megyei egyenlőbánásmód-referens ügyfélfogadását:

06 30/960-2657 eva.drszatmari@gmail.com
Teljes tájékoztató letölthető itt...


2017 januárjától az eddigi 46 helyett már 89 település tartozik a Zöld Híd Program szolgáltatási területéhez. Kétszeresére nőtt a hulladékszállításban közvetlenül ellátott települések száma és további csatlakozások is várhatók. Nagyon úgy tűnik, hogy az elmúlt időszak komoly nehézségeit legyűrve 2017 a növekedés és a fejlődés éve lesz, amihez a megfelelő források is rendelkezésre állnak  – erről tájékoztatott az Észak-kelet Pest és Nógrád megyei Önkormányzati Társulás.BŐVÜL ÉS FEJLŐDIK A ZÖLD HÍD PROGRAM

további részletek itt...


Kapcsolat

  • 2135 Csörög, Akácfa utca 30.
  • hivatal@csorog.hu
  • (27) 592-005, (27) 388-173
    Fax: (27) 592-006

Ügyfélfogadás

Hétfő: 13-17 óráig
Kedd: nincs ügyfélfogadás
Szerda: 9-15.30 óráig
Csütörtök: nincs ügyfélfogadás
Péntek: 9-12 óráig