Csörög község címere
Akadálymentesített változat

Híreink

Váci Egyházmegyei Vidékfejlesztési Nonprofit Kft tájékoztatója

Feltöltve:2017-12-07

Váci Egyházmegyei Vidékfejlesztési Nonprofit Kft. 2017. június 28-ától megkezdte az iskolarendszeren kívüli felnőttképzési tevékenységét!

A magyar vidék és a mezőgazdaság olyan értéket képvisel, amely nélkül Magyarország jövője és az ott élő közösségek boldogulása elképzelhetetlen. Célunk, dr. Beer Miklós megyéspüspök útmutatása alapján, a vidék, szellemi, erkölcsi támogatása, életképességének segítése. Ennek érdekében indítottuk útjára felnőttképzési tevékenységünket, amelyet versenyképes szakmákkal, főként agrár- és élelmiszeripari OKJ képzésekkel kívánunk megvalósítani, azonban a közeljövőben pedagógiai, és egészségügyi OKJ képzésekkel bővítünk.

 

A 2017. évben induló és indítandó képzéseink:

OKJ21 622 01 Kerti munkás képzés: Nyáregyháza, indulás 2017. november 24.

OKJ21 622 01 Kerti munkás képzés: Bercel, indulás 2017. december 09.

A kerti munkás képzés 240 órás (pénteki és szombati munkarend szerint 3 hónap), a költsége vizsgadíjjal együtt 120 000 Ft. Részletfizetés lehetséges!

A tervezett, és már folyamatban lévő képzéseinkre is várjuk azok jelentkezését, akiket érdekel a kertészeti tevékenység, akik gyümölcstermő növények, szőlő, zöldségnövények gondozását, ápolását, betakarítását kívánják végezni kerti, a ház körüli és háztáji kertekben.

A kerti munkás képzés a fentiek mellett megfelel a 145/1999. (X. 1.) Korm. rendelet a temetőkről és a temetkezésről szóló 1999. évi XLIII. törvény végrehajtásáról szóló jogszabályban meghatározott temető fenntartáshoz szükséges előírt végzettség feltételeinek is.

A képzés által elnyerhető képesítés lehetőséget ad a közterület fenntartási feladatok során adódó gépi munkák elvégzéséhez is.

Ha felkeltettük érdeklődését, akkor képzéseinkről bővebb információt találhatnak a csatolt szórólapon, valamint honlapunkon is: http://vevi.vaciegyhazmegye.hu/felnottkepzes/

Keressenek minket bizalommal!

Tisztelettel:

           Fritz Roland

                felnőttképzési referens

Váci Egyházmegyei Vidékfejlesztési Nonprofit Kft.

Vissza a hírlistához


További Híreink...

 

A Váci Család –és Gyermekjóléti Központ szakmai munkájának bemutatása - statisztikai adatszolgáltatás


Az Egyenlő Bánásmód Hatóság tájékoztatása

Forduljon az ügyfélszolgálatához, ha neme, faji hovatartozása, bőrszíne, nemzetisége, nemzetiséghez való tartozása, fogyatékossága, életkora, egészségi állapota, vallási- vagy világnézeti meggyőződése, politikai vagy más véleménye, anyanyelve, családi állapota, anyasága vagy apasága, szexuális irányultsága, nemi identitása, vagyoni helyzete vagy egyéb tulajdonsága miatt  hátrányos megkülönböztetés éri!
Az Egyenlő Bánásmód Hatóság feladata a hátrányos megkülönböztetéssel okozott jogsértések kivizsgálása és megszüntetése.
Keresse fel Dr. Szatmári Éva Pest megyei egyenlőbánásmód-referens ügyfélfogadását:

06 30/960-2657 eva.drszatmari@gmail.com
Teljes tájékoztató letölthető itt...


2017 januárjától az eddigi 46 helyett már 89 település tartozik a Zöld Híd Program szolgáltatási területéhez. Kétszeresére nőtt a hulladékszállításban közvetlenül ellátott települések száma és további csatlakozások is várhatók. Nagyon úgy tűnik, hogy az elmúlt időszak komoly nehézségeit legyűrve 2017 a növekedés és a fejlődés éve lesz, amihez a megfelelő források is rendelkezésre állnak  – erről tájékoztatott az Észak-kelet Pest és Nógrád megyei Önkormányzati Társulás.BŐVÜL ÉS FEJLŐDIK A ZÖLD HÍD PROGRAM

további részletek itt...