Csörög község címere
Akadálymentesített változat

Adatvédelmi Nyilatkozat

 

1. Általános tudnivalók

Ez a nyilatkozat dokumentum tájékoztatást ad arra vonatkozóan, hogy a www.csorog.hu honlap milyen információkat tart nyilván, és azokat miként használja fel. Az adatfelvétel, adatfeldolgozás, és adatfelhasználás a jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően történik.

Jelen nyilatkozat nem vonatkozik azon internetes oldalakra, amelyek az Univer honlapjáról hivatkozással érhetőek el.

2. Személyes adatok felvétele, feldolgozása, felhasználása

Csak olyan személyes adatok kerülnek rögzítésre, amelyeket a Felhasználó önkéntesen bocsát a rendelkezésre, illetve az adatok rögzítéséhez, -feldolgozáshoz, valamint -felhasználásához a Felhasználó hozzájárul. Ebben az esetben a Felhasználó egyúttal elfogadja a felhasználási feltételeket is.

A www.csorog.hu meglátogatása során az üzemeltető szervere bizonyos adatokat - rendszeradminisztrációs, statisztikai vagy biztonsági okokból - automatikusan eltárol. Ezek az adatok: a látogató Internet-szolgáltatója, a látogató IP-címe, a szoftverböngésző verziószáma, számítógépes operációs rendszerének típusa, a weboldal, ahonnan a www.csorog.hu honlapot elérte, azok az oldalak, amelyeket a honlapon meglátogatott, azok a keresőszavak, amelyeket a honlap eléréséhez használt. Ezen adatokból az oldal látogatottságára, valamint az adott gépekre lehet visszakövetkeztetni, személyes adatok felhasználása nem történik. Az adatok kizárólag név nélkül kerülnek felhasználásra. A személyes adatok védelméről szóló jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően a Csörögi Polgármesteri Hivatal az adatokat harmadik személy részére továbbíthatja.

Amennyiben Felhasználó személyes adatokat bocsát a Csörögi Polgármesteri Hivatal rendelkezésére, akkor azokat a törvényes kereteken túlmenően, illetőleg a Felhasználó hozzájárulását meghaladva a Hivatal nem használja fel, és nem adja tovább harmadik személynek. Illetve csak abban az esetben, ha azt jogszabály, hatóság, vagy bíróság elrendeli.


Fontos Linkek