Csörög község címere
Akadálymentesített változat


Impresszum

Honlaptulajdonos:

Csörög község önkormányzata

e_mail:

jegyzo[a]csorog.hu

 szerkesztöség:

- Csörög község jegyzője
- Molnár László szerkesztő

e-mail:

admin [a] csorog.hu

Webdesign:

Molnár László


Nyilatkozat

-A weboldallal kapcsolatos minden jog fenntartva.

-A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, illetve egyéb írásos anyagokat a Csörögi Önkormányzat kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.

-A felhasznált képek, írásos anyagok, védjegyek, logo-k az egyes szerzők kizárólagos tulajdonát képezik, ezeket csak az illetékes szerző, szervezet illetve cég engedélyével lehet felhasználni.

-A Csörögi Önkormányzat fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, illetve elérhetőségét korlátozza, vagy megszüntesse. A Csörögi Önkormányzat nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés hibamentes lesz.

-A honlap, illetve az ott elérhető információk, vagy más írásos anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérthetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért a szerkesztőség semminemű felelősséget nem vállal.

-A honlap szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy az itt közölt információk frissek, pontosak legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért. 

-A honlap tulajdonosa nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért sem, amelyekre a csorog.hu weboldalai hivatkoznak.