Csörög község címere
Akadálymentesített változat

Híreink

Készüljünk együtt a Karácsonyra!

Feltöltve:2017-11-29

Készüljünk együtt a Karácsonyra!

Kedves Szülök!

Kedves Gyerekek!

A karácsonyig a következő 2 hétben hétfőn és pénteken délután 4 órától 5-ig (december 4.-én, 8.-án és 11.-én és 15.-én) a Csörögi Ifjúságért Alapítvány

kézműves foglalkozásokat tart 7-12 éve közötti gyerekek részére az Arany János utca 53. szám alatt az Önkormányzati könyvtárban.

Fémből, gyöngyből, fonalból és bőrből készítünk ajándékokat, ezek karácsonyra barátnak, barátnőnek, testvérnek adhatóak. A foglalkozásokra az anyagokat az Alapítvány biztosítja.

Olyan gyerekek jelentkezését várjuk, akik szívesen készítik el a képen látható karkötőket, vagy különböző karácsonyfadíszeket.

A foglalkozások időpontját módosítani tudjuk az első foglalkozást követően, illetve előkészített mintákból a gyermekek választhatnak a következő foglalkozásra témát.

Amennyiben a szülők is el szeretnék kísérni gyermeküket, kérem, jelezzék, mert a szükséges anyagot csak viszonylag korlátozott mennyiségben tudunk biztosítani. (Jelentkezés: csorogifjusag@freemail.hu)

Szeretettel várunk mindenkit!

Csörög Község Önkormányzata és a Csörögi Ifjúságért Alapítvány

felhívás, képekkel letölthető itt...

Vissza a hírlistához


További Híreink...

 

A Váci Család –és Gyermekjóléti Központ szakmai munkájának bemutatása - statisztikai adatszolgáltatás


Az Egyenlő Bánásmód Hatóság tájékoztatása

Forduljon az ügyfélszolgálatához, ha neme, faji hovatartozása, bőrszíne, nemzetisége, nemzetiséghez való tartozása, fogyatékossága, életkora, egészségi állapota, vallási- vagy világnézeti meggyőződése, politikai vagy más véleménye, anyanyelve, családi állapota, anyasága vagy apasága, szexuális irányultsága, nemi identitása, vagyoni helyzete vagy egyéb tulajdonsága miatt  hátrányos megkülönböztetés éri!
Az Egyenlő Bánásmód Hatóság feladata a hátrányos megkülönböztetéssel okozott jogsértések kivizsgálása és megszüntetése.
Keresse fel Dr. Szatmári Éva Pest megyei egyenlőbánásmód-referens ügyfélfogadását:

06 30/960-2657 eva.drszatmari@gmail.com
Teljes tájékoztató letölthető itt...


2017 januárjától az eddigi 46 helyett már 89 település tartozik a Zöld Híd Program szolgáltatási területéhez. Kétszeresére nőtt a hulladékszállításban közvetlenül ellátott települések száma és további csatlakozások is várhatók. Nagyon úgy tűnik, hogy az elmúlt időszak komoly nehézségeit legyűrve 2017 a növekedés és a fejlődés éve lesz, amihez a megfelelő források is rendelkezésre állnak  – erről tájékoztatott az Észak-kelet Pest és Nógrád megyei Önkormányzati Társulás.BŐVÜL ÉS FEJLŐDIK A ZÖLD HÍD PROGRAM

további részletek itt...