Csörög község címere
Akadálymentesített változat
Híreink

MEGHÍVÓ

Feltöltve:2018-09-10 00:00:00

MEGHÍVÓ
AZ ÉPÜLETENERGETIKA FEJLESZTÉS ÉS NAPELEMES RENDSZER KIALAKÍTÁSA CSÖRÖG KÖZSÉGBEN CÍMA PROJEKT MEGVALÓSÍTÁSI SZAKASZÁNAK  SAJTÓNYILVÁNOS ZÁRÓRENDEZVÉNYÉRE.

Tisztelettel meghívom a KEHOP-5.2.9-1 6-201 7-001 63 számú, a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program keretében, az Európai Unió Kohéziós Alapjának támogatásával megvalósult Épületenergetikai fejlesztés és napelemes rendszer kialakítása Csörög községben című projektünk sajtónyilvános zárórendezvényére. A rendezvény helyszíne és időpontja:
Csörög Község Polgármesteri Hivatala (Csörög, Akácfa utca 30.) 2018. szeptember 14., péntek, 16.00 óra

PROGRAM: 15:45–16:00 Gyülekezés 1 6:00 Ünnepi gondolatok: Hegedűsné Kripák Ildikó polgármester, dr. Rétvári Bence EMMI államtitkár, országgyűlési képviselő. A felújított épület megtekintése. 1 6:1 5 Átvonulás a könyvtár épületéhez (Csörög, Arany János utca 53.), rossz idő esetén a Csiri-biri Óvodába (Csörög, Kossuth utca 21.) 1 6:30–1 8.00 Kulturális program a Könyvtár udvarán (rossz idő esetén az Óvoda tornatermében): a projekttel kapcsolatos fotókiállítás megtekintése, a Csörögi Fények táncformáció és a Parlandó művészegyüttes előadása, a Tiszta, virágos porta díjazottjainak köszöntése, díjátadó 18:00 Vendégváró falatok

Csörög Község Önkorányzata nevében: Hegedűsné Kripák Ildikó polgármester

Vissza a hírlistához


További Híreink...

 

A Váci Család –és Gyermekjóléti Központ szakmai munkájának bemutatása - statisztikai adatszolgáltatás


Az Egyenlő Bánásmód Hatóság tájékoztatása

Forduljon az ügyfélszolgálatához, ha neme, faji hovatartozása, bőrszíne, nemzetisége, nemzetiséghez való tartozása, fogyatékossága, életkora, egészségi állapota, vallási- vagy világnézeti meggyőződése, politikai vagy más véleménye, anyanyelve, családi állapota, anyasága vagy apasága, szexuális irányultsága, nemi identitása, vagyoni helyzete vagy egyéb tulajdonsága miatt  hátrányos megkülönböztetés éri!
Az Egyenlő Bánásmód Hatóság feladata a hátrányos megkülönböztetéssel okozott jogsértések kivizsgálása és megszüntetése.
Keresse fel Dr. Szatmári Éva Pest megyei egyenlőbánásmód-referens ügyfélfogadását:

06 30/960-2657 eva.drszatmari@gmail.com
Teljes tájékoztató letölthető itt...


2017 januárjától az eddigi 46 helyett már 89 település tartozik a Zöld Híd Program szolgáltatási területéhez. Kétszeresére nőtt a hulladékszállításban közvetlenül ellátott települések száma és további csatlakozások is várhatók. Nagyon úgy tűnik, hogy az elmúlt időszak komoly nehézségeit legyűrve 2017 a növekedés és a fejlődés éve lesz, amihez a megfelelő források is rendelkezésre állnak  – erről tájékoztatott az Észak-kelet Pest és Nógrád megyei Önkormányzati Társulás.BŐVÜL ÉS FEJLŐDIK A ZÖLD HÍD PROGRAM

további részletek itt...