Veszélyhelyzeti tájékoztatók

Hírek
www.www.kormanyhivatal.hu - Hírek.hu Hírei

Módosul a Hatósági Osztály ügyfélfogadása Aszódon
Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Pest Megyei Kormányhivatal Aszódi Járási Hivatalának Hatósági Osztályán az ügyfélfogadás 2020. április 6. napjától a veszélyhelyzet feloldásáig módosul.


Változik Dunakeszi okmányirodájának szerdai ügyfélfogadási ideje
Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében a Pest megyei kormányablakok és a Dunakeszi Okmányiroda ügyfélfogadási rendje módosul.


Technikai okból szünetel az ügyfélfogadás Nagymaroson
Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy Szobi Járási Hivatal Nagymarosi Okmányirodájában, Hatósági valamint Gyámügyi Kirendeltségén 2020. március 12. napján az ügyfélfogadás áramszünet miatt szünetel.


Pályázati felhívás álláskeresők vállalkozóvá válását elősegítő támogatásra
A Pest Megyei Kormányhivatal a foglalkoztatás elősegítéséről és a munkanélküliek ellátásáról szóló 1991. évi IV. törvény 17. §-a (továbbiakban: Flt.) és a foglalkoztatást elősegítő támogatásokról, valamint a Munkaerő-piaci Alapból foglalkoztatási válsághelyzetek kezelésére nyújtható támogatásról szóló 6/1996. (VII. 16.) MüM rendelet 10. §-a szabályozása alapján pályázatot hirdet álláskeresők vállalkozóvá válását elősegítő támogatásra.


Pest Megyei Kormányhivatal Ajánlattételi Felhívása a 2019. évi képzési jegyzék 2020. évi kiegészítéséhez
Célcsoport munkaerő-piaci képzésben való részvételének támogatása.


Kiállítással emlékeztek a diktatúra elszenvedőire Pest megyében
A kommunizmus áldozatainak tiszteletére február 25-én „Az igazság szabaddá tesz…” – „Málenkij robot” – avagy ártatlanul, ítélet nélkül kényszermunkán a Szovjetunióban címmel, a Gulág- és Gupvikutatók Nemzetközi Társasága időszaki kiállítása nyílt meg a Pest Megyei Kormányhivatal díszudvarán.


A Pest Megyei Kormányhivatal eljárást indít a fertőzéseket okozó budaörsi szakrendelő ügyében
A Budaörsi Egészségügyi Központban történt decemberi szürkehályog-műtétek során kialakult fertőzéses megbetegedések miatt a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) által felkért három országos szakfelügyelő vizsgálta az intézményben zajló szemészeti ellátás körülményeit.


Sajtó és média a jog tükrében
Médiajogi konferenciát szervezett a Pest Megyei Kormányhivatal, amelyen Horváth Attila alkotmánybíró, Koltay András rektor, Szánthó Miklós médiaalapítványi elnök, valamint Buczkó Péter ügyvéd elemezték a hazai és a nemzetközi média helyzetét, valamint az aktuális joggyakorlatot.


Áder János előadást tartott a klímaváltozásról
A klímaváltozás kedvezőtlen hatásainak legalább 80 százalékát a vizek állapotán keresztül érzi meg az emberiség - mondta Áder János köztársasági elnök a Pesti Vármegyeháza Dísztermében.


Összeült a Pest Megyei Védelmi Bizottság
Ülésezett a Pest Megyei Védelmi Bizottság, hogy áttekintsék a téli időjárással kapcsolatos teendőket.


Hivatásetikai elvárások a közigazgatásban
A Magyar Kormánytisztviselői Kar és a Nemzeti Védelmi Szolgálat közös konferenciájának adott otthont a Pest Megyei Kormányhivatal.


Megalakult a Pest Megyei Közgyűlés
Megalakult a Pest Megyei Közgyűlés, a testület elnökének Szabó Istvánt választották.


Munkáltatói fórum Gödöllőn
Munkáltató fórum vállalatok és vállalkozások részére, a Pest Megyei Kormányhivatal szervezésében.Kapcsolat

  • 2135 Csörög, Akácfa utca 30.
  • hivatal@csorog.hu
  • (27) 592-005, (27) 388-173
    Fax: (27) 592-006

Ügyfélfogadás

Hétfő: 13-17 óráig
Kedd: nincs ügyfélfogadás
Szerda: 9-15.30 óráig
Csütörtök: nincs ügyfélfogadás
Péntek: 9-12 óráig