Csörög község címere
Akadálymentesített változat

M E G H Í V Ó

Feltöltve:2018-05-18

Csörög Község Polgármesterétől

M E G H Í V Ó

Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 45. §-ára figyelemmel Csörög Község Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli ülését 2018. május 23. (szerda) 17.00 órai kezdettel összehívom.

Az ülés helye: Művelődési Ház és Könyvtár, 2135 Csörög, Arany J. u.53.


Tovább a részletekre...M E G H Í V Ó

Feltöltve:2018-05-18

Csörög Község Önkormányzat P é n z ü g y i   B i z o t t s á g a  és  S z o c i á l i s  B i z o t t s á g a  2018. május 23-án, (szerdán) 17. 30. órai kezdettel együttes ülést tart, amelyre ez úton meghívom.

Az ülés helye: Művelődési Ház és Könyvtár

2135 Csörög, Arany J. u. 53.

                      Dr. Bonyhády Elemér sk.                               Pataki Ferencné  s.k.

        Pénzügyi Bizottság Elnöke                              Szociális Bizottság elnöke


Tovább a részletekre...FELHÍVÁS! SOS! Kedves édesanyák!

Feltöltve:2018-05-02

Kedves édesanyák! Aki tudna segíteni legyen kedves felhívni a megadott telefonszámot. Köszönjük

"Segítséget szeretnek kérni. Megszült egy Crom betegség  várandósom a 34. hétre. Sajnos ezzel a betegséggel nem szoptathat, van esetleg olyan a körzetetekben akinek van anyateje felesleges?"

köszönettel: Szöllősy Judit 06304676292
Újabb forgalomkorlátozás az M2 autóúton, Fótnál

Feltöltve:2018-04-17

Ezúton tájékoztatjuk, hogy az M2-es autóút bővítése kapcsán 2018. április 9-én megkezdődött az M2-es autóút 17+600 – 21+900 kilométerszelvények közötti útszakaszán (Budapest – Dunakeszi - Fót települések között) a következő forgalomkorlátozási ütem kiépítése. Az új építési ütem bevezetése és az új forgalomkorlátozás kiépítése előreláthatóan két hetet vesz igénybe. Az új építési ütem az M0-ás autóút felé vezető oldal teljes lezárásával jár, a forgalom az ellenkező oldalon a jelenlegi 2x2 sáv helyett 2x1 sávra történő áttereléssel haladhat, azaz a munkálatok idejére, várhatóan 2018. szeptemberig, Budapest és Vác irányába is egy-egy forgalmi sáv lesz biztosítva a közlekedők számára.


Tovább a részletekre...Zöld Híd Nonprofit Kft. Ügyvetetőjének tájékozatása a lomtalanítás ideiglenes szüneteltetéséről.

Feltöltve:2018-04-13

Fontos tájékoztató a lomtalanítás ideiglenes szüneteltetéséről letölthető itt!
Személyes felkeresők a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási hátralékok begyűjtése érdekében

Feltöltve:2018-04-13

Az NHKV Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. a hulladékszállítási közszolgáltatási díjhátralékok beszedése és kezelése érdekében közbeszerzési eljárást folytatott le, amelynek eredményeként 2018. április 9. napjától a Közszolgáltatási Díjbeszedő Konzorciumot [Konzorcium vezetője: Díjbeszedő Holding Zrt. (1117 Budapest, Budafoki út 107-109), konzorcium tagja: PEPP AND CARS Kft. (4233 Balkány, Kállói út 2. A. ép)] bízta meg, a díjhátralékok beszedésével összefüggő egyes feladatok ellátásával.


Tovább a részletekre...Zöld Híd Kft tájlkoztatása a szelektív hulladékgyűjtésről

Feltöltve:2018-03-20

Kedves Ügyfeleink! Tisztelt csörögi lakosok!

Felhívjuk figyelmét, hogy Csörög településen 2018. április 01-től változik a szelektív hulladék és a zöldhulladék gyűjtés rendje.

A szelektív hulladékot Társaságunk 4 hetente páros hét csütörtöki napján gyűjti.
A zöldhulladékot a lakosok az Önkormányzat által kijelölt zöldhulladék gyűjtési pontra tudják vinni. A gyűjtési pont pontos helyéről későbbiekben tájékoztatjuk a lakosságot.

Az aktuális gyűjtési napokat az alább feltüntetett gyűjtési naptárban tudják figyelemmel követni. Kérjük, hulladékaikat legkésőbb a gyűjtési napon reggel 6:00-ig szíveskedjenek kihelyezni!

További információk:

Tájékoztató letölthető itt pdf formátumban.
Közvilágítási hibabejelentés

Feltöltve:2017-12-22

A Közvilágítási hibák elhárításában Ön is segíthet:

jelentse közvetlenül az észlelt közvilágítási hibákat a 061-457-0575 telefonszámon vagy ingyenesen az ugyfelszolgalat@kozvil.hu email címen, vagy a www.kozvil.hu honlap hibabejelentő felületén.
További részletek, szükséges adatok itt...

 
További Híreink...

 

A Váci Család –és Gyermekjóléti Központ szakmai munkájának bemutatása - statisztikai adatszolgáltatás


Az Egyenlő Bánásmód Hatóság tájékoztatása

Forduljon az ügyfélszolgálatához, ha neme, faji hovatartozása, bőrszíne, nemzetisége, nemzetiséghez való tartozása, fogyatékossága, életkora, egészségi állapota, vallási- vagy világnézeti meggyőződése, politikai vagy más véleménye, anyanyelve, családi állapota, anyasága vagy apasága, szexuális irányultsága, nemi identitása, vagyoni helyzete vagy egyéb tulajdonsága miatt  hátrányos megkülönböztetés éri!
Az Egyenlő Bánásmód Hatóság feladata a hátrányos megkülönböztetéssel okozott jogsértések kivizsgálása és megszüntetése.
Keresse fel Dr. Szatmári Éva Pest megyei egyenlőbánásmód-referens ügyfélfogadását:

06 30/960-2657 eva.drszatmari@gmail.com
Teljes tájékoztató letölthető itt...


2017 januárjától az eddigi 46 helyett már 89 település tartozik a Zöld Híd Program szolgáltatási területéhez. Kétszeresére nőtt a hulladékszállításban közvetlenül ellátott települések száma és további csatlakozások is várhatók. Nagyon úgy tűnik, hogy az elmúlt időszak komoly nehézségeit legyűrve 2017 a növekedés és a fejlődés éve lesz, amihez a megfelelő források is rendelkezésre állnak  – erről tájékoztatott az Észak-kelet Pest és Nógrád megyei Önkormányzati Társulás.BŐVÜL ÉS FEJLŐDIK A ZÖLD HÍD PROGRAM

további részletek itt...